AGENDA
Llibres
2018
Dissabte 24 de març, 17h
  • La Bisbal d'Empordà
Carrers del poble

Cafè amb Vers

El dia 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia i, a la Bisbal, es commemorarà portant poesia al carrer la tarda del proper dissabte 24 de març. Un any més es proposa un recorregut que permetrà anar escoltant poesies en diversos idiomes a l'itinerari poètic anomenat 'Cafè amb vers'. En aquesta edició es podran escoltar poesies en català, castellà, àrab, anglès, italià, alemany, portuguès, amazic, romanès, neerlandès, rus, sarahule i ucraïnès. Es durà a terme a llibreries i bars de la població, establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua. 

L'itinerari començarà a les 17h al Mar de Tasmània i acabarà a les 20h30 a Ca la Pilar Dumingu. Enguany la presentació anirà a càrrec d'Elena Ametller i Pol Romans i amb acompanyament musical d'Enzo de Grado i Lluís Prats, alumnes de l'Escola Municipal de Música Conrad Saló (trombó de pistons i fiscorn). 

'Cafè amb vers' és un activitat organitzada pel Consorci per la normalització lingüística de Girona, l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb la col·laboració de Ca la Pilar Dumingu, pastisseria Font, restaurant Escalipatxo, llibreria l'Espiral, 17100 Cafè, Cafeteria l'Escut, cafeteria Bouquet i la Pizzeria del Mar de Tasmània. Ja es pot consultar el recorregut als documents adjunts.

Et pot interessar

Divendres 20 de setembre, 20:30h
Palamós
Diumenge 27 d'octubre, 18h
Torroella de Montgrí
Llibre 'Un cistell ple de cireres' d'Alba Castellví
Dissabte 21 de setembre, 12h
Salou
Diumenge 13 d'octubre, 18h
Palafrugell
Del 10 de setembre 31 de desembre
La Bisbal d'Empordà
Del 20 al 22 de setembre
Vall-llobrega
Diumenge 13 d'octubre, 12h
Ullastret
Dissabte 28 de setembre, 12h
Torroella de Montgrí