AGENDA
Llibres
2018
Dissabte 24 de març, 17h
  • La Bisbal d'Empordà
Carrers del poble

Cafè amb Vers

El dia 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia i, a la Bisbal, es commemorarà portant poesia al carrer la tarda del proper dissabte 24 de març. Un any més es proposa un recorregut que permetrà anar escoltant poesies en diversos idiomes a l'itinerari poètic anomenat 'Cafè amb vers'. En aquesta edició es podran escoltar poesies en català, castellà, àrab, anglès, italià, alemany, portuguès, amazic, romanès, neerlandès, rus, sarahule i ucraïnès. Es durà a terme a llibreries i bars de la població, establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua. 

L'itinerari començarà a les 17h al Mar de Tasmània i acabarà a les 20h30 a Ca la Pilar Dumingu. Enguany la presentació anirà a càrrec d'Elena Ametller i Pol Romans i amb acompanyament musical d'Enzo de Grado i Lluís Prats, alumnes de l'Escola Municipal de Música Conrad Saló (trombó de pistons i fiscorn). 

'Cafè amb vers' és un activitat organitzada pel Consorci per la normalització lingüística de Girona, l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb la col·laboració de Ca la Pilar Dumingu, pastisseria Font, restaurant Escalipatxo, llibreria l'Espiral, 17100 Cafè, Cafeteria l'Escut, cafeteria Bouquet i la Pizzeria del Mar de Tasmània. Ja es pot consultar el recorregut als documents adjunts.

Et pot interessar

Del 13 de juliol al 20 d'agost
Sant Feliu de Guíxols
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Del 2 al 30 de juny
Castell d'Aro
ajo & min, poesia, Recital
Diumenge 30 juny, 17:30h
Banyoles
Del 27 de juliol al 24 d'agost
Begur
Diumenge 21 de juliol, 18h
Santa Cristina d'Aro
Del 3 al 31 de juliol
La Bisbal d'Empordà
Del 2 al 22 d'agost
Torroella de Montgrí