Llibres
,
2018
Dissabte 24 de març, 17h
Carrers del poble
La Bisbal d'Empordà

Cafè amb Vers

El dia 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia i, a la Bisbal, es commemorarà portant poesia al carrer la tarda del proper dissabte 24 de març. Un any més es proposa un recorregut que permetrà anar escoltant poesies en diversos idiomes a l'itinerari poètic anomenat 'Cafè amb vers'. En aquesta edició es podran escoltar poesies en català, castellà, àrab, anglès, italià, alemany, portuguès, amazic, romanès, neerlandès, rus, sarahule i ucraïnès. Es durà a terme a llibreries i bars de la població, establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua. 

L'itinerari començarà a les 17h al Mar de Tasmània i acabarà a les 20h30 a Ca la Pilar Dumingu. Enguany la presentació anirà a càrrec d'Elena Ametller i Pol Romans i amb acompanyament musical d'Enzo de Grado i Lluís Prats, alumnes de l'Escola Municipal de Música Conrad Saló (trombó de pistons i fiscorn). 

'Cafè amb vers' és un activitat organitzada pel Consorci per la normalització lingüística de Girona, l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb la col·laboració de Ca la Pilar Dumingu, pastisseria Font, restaurant Escalipatxo, llibreria l'Espiral, 17100 Cafè, Cafeteria l'Escut, cafeteria Bouquet i la Pizzeria del Mar de Tasmània. Ja es pot consultar el recorregut als documents adjunts.

  • imatge de control 1per1