Música
,
2018
Dissabte 21 de juliol, 21h
Església Parroquial
Santa Cristina d'Aro

Concert 'La guitarra mexicana'

Torna el Festival de Guitarra de Girona - Costa Brava, amb concerts brillants entre el 3 de juliol i el 20 de setembre, tant a Girona capital com a diferents poblacions de la província. Un cicle de concerts de guitarristes i cantautors catalans, espanyols i internacionals per als amants d'aquest instrument.
 
Hugo Acosta / Winfried Kellner
 
Hugo Acosta és originari de Guadalajara, amb reconeixement del Departament de Música de la Universitat de Guadalajara i va continuar els seus estudis a l'Escola Superior de Música de Detmold, Alemanya. S'ha presentat en diferents festivals de diferents ciutats de Mèxic i Alemanya. Resideix actualment a Lagos de Moreno, on treballa com a docent de la Universitat de Guadalajara.
 
Winfried Kellner "... un artista de doble virtut: intèrpret i compositor". Així ho descriu el Museu Iconogràfic del Quixot a Guanajuato, Mèxic gener 2011.
Les seves primeres obres editades per cases Alemanyes inclouen peces per a Acordió, Flauta travessera, Flauta Dolça, posteriorment va publicar música per a Guitarra, així com música de cambra per a ensembles diversos. Actualment publica exclusivament amb Margaux-AMA Verlag a Alemanya.
 

Preu: 

gratuït

  • imatge de control 1per1