AGENDA
Menjar i beure
2018
Del 27 d'octubre al 17 de desembre
  • Palamós, Calonge - Sant Antoni i Vall-llobrega
Restaurants col·laboradors

Menú de l'Escamarlà

El Menú de l'Escamarlà ens porta un menú mariner que podreu assaborir en els restaurants col·laboradors de Palamós, Calonge - Sant Antoni i Vall-llobrega fins el 17 de desembre, a un preu de 33 € iva inclòs.

Menú:
Amanida de tardor
Escamarlans de la badia (200gr.)
Calamars farcits a l’estil del Baix Empordà
Postres de la casa
Vi Sumarroca
Cafè
 

Més informació: 

Et pot interessar

34a Mostra Gastronòmica La Garrotxa
Del 25 d'octubre al 25 de novembre
Olot, Batet de la Serra, Les Planes d'Hostoles, La Vall de Bianya, Sant Feliu de Pallerols, Santa Pau, La Vall d'en Bas, Sant Ferriol
Dissabte 24 de novembre, 18h
Palamós
Del 9 de novembre de 2018 al 4 de febrer de 2019
Torroella de Montgrí
Jornades Gastronòmiques dels ‘Ranxets, la cuina a Torredembarra’
Del 16 de novembre al 9 de desembre
Torredembarra
Dies 1 i 2 de desembre
Torroella de Montgrí
Tapa't Girona
Del 15 al 25 de novembre
Girona
Diumenge 25 de novembre, 11h
Subirats
Dissabte 24 de novembre, 18h
Santa Cristina d'Aro