AGENDA
Activa't
2018
Divendres 9 de novembre, 18h
  • Platja d'Aro
Palau d'Esports i Congressos

Teatre fòrum, amb la Cia Nave Va

Una activitat del 2n Cicle de Conferències, Diàlegs i Reflexions, per un poble inclusiu i divers.

Avtar Brah ens pregunta: què suposa reflexionar sobre les polítiques de la diàspora en el moment històric actual? Quan es converteix un lloc de residència en llar? Com s'articulen els diferents eixos de poder (religió, edat, classe, orientació sexual, gènere) en la configuració de la identitat? Quines opressions viuran les dones en el procés migratori associades al seu gènere i quines en la societat d'acollida pel fet de ser dones?
En aquest cicle es reflexionarà sobre el procés migratori i les violències que es poden viure en aquest trajecte, psicològiques, físiques o emocionals, centrant la mirada en les dones com a col·lectiu especialment vulnerat per les estructures socials. Lluny d’acabar-se les violències en l'espai de la diàspora, les opressions són presents al llarg de l'experiència de vida d’aquestes dones. Com podem acompanyar-les per tal de revertir aquestes situacions de desigualtat?
 

Sinopsi: 

Deconstruint fronteres: quins són els límits físics? I els mentals? Un taller teatral participatiu per reflexionar i qüestionar els límits i les fronteres.
 

Més informació: 

Et pot interessar

Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Espectacle 'Mô Mentos' amb Carlo-Mô
Divendres 10 de maig, 21:30h
Castell d'Aro
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Dissabte 13 d'abril, 21h
Torroella de Montgrí
Divendres 12 d'abril, 19h
Platja d'Aro
Del 7 al 31 de març
Torroella de Montgrí
Dissabte 30 de març, 16h
Vilafant
Cicle de xerrades ‘Cambrils Pensa’
Del 25 de gener al 21 de juny
Cambrils