AGENDA
Arts
2019
Del 6 d'abril al 24 de juny
  • Santa Cristina d'Aro
Llocs diversos

Art & Gavarres, a Romanyà de la Selva

Art & Gavarres és una proposta que parteix de la idea que l'art pot ser una eina que ens ajudi a reflexionar i a canviar la nostra mirada sobre el paisatge. Un esdeveniment de Land Art que convida els visitants a venir i a descobrir intervencions artístiques efímeres, tot endinsant-se a les Gavarres.

Els artistes participants, de procedències diverses, creen durant una setmana obres in situ amb materials naturals. Aquestes creacions artístiques són visitables al llarg de la primavera i fins que la mateixa natura, amb el pas del temps, les esborrin.

El programa d'activitats paral·leles inclourà taules rodones, presentacions, performances i altres accions d'artistes convidats/des, que intervindran per dialogar amb els llocs i les obres.

A Romanyà de la Selva hi haurà:
 
Pedro Marzorati & Carole Pierlovisi
Pedro Marzorati és un artista argentí multidisciplinari que s'expressa segons el tema triat amb diferents tècniques: Land-art, fotografia, escultura, dibuixos, etc. Carole Pierlovisi va estudiar antropologia i treballa en un museu conegut a Paris.
 
Domestic-Wild (Ariane Patout & René Müller)
És en 2012 quan aquests dos professionals s'uneixen per donar vida al seu projecte artístic estrella: WILD CHAIR, reconegut amb el Premi FAD Arquitectura (2014) i el Premi VDX Biennal Escultura (2016). El projecte, té el seu origen a Espanya, però arriba territori internacional amb les seves intervencions a Suïssa, França i Àustria.
 
Activitats
Dissabte 13 d'abril a les 11h: Ester Xargay - Font de Panedes
Dissabte 13 d'abril a les 13h: Col·lectiu Vibra - Romanyà de la Selva
 

Més informació: 

Et pot interessar

Del 13 de juliol al 20 d'agost
Sant Feliu de Guíxols
Del 2 al 30 de juny
Castell d'Aro
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Mercè Rodoreda
Diumenge 7 de juliol, 18h
Romanyà de la Selva
Ametller
Del 30 de març al 30 de juny
Cervera
Del 27 de juliol al 24 d'agost
Begur
Exposició del 27è Premi Telax a la Galeria Antoni Pinyol de Reus, 2019
Del 22 de juny al 20 de juliol
Reus