AGENDA
Arts
2019
Del 6 d'abril al 24 de juny
  • Santa Cristina d'Aro
Llocs diversos

Art & Gavarres, a Romanyà de la Selva

Art & Gavarres és una proposta que parteix de la idea que l'art pot ser una eina que ens ajudi a reflexionar i a canviar la nostra mirada sobre el paisatge. Un esdeveniment de Land Art que convida els visitants a venir i a descobrir intervencions artístiques efímeres, tot endinsant-se a les Gavarres.

Els artistes participants, de procedències diverses, creen durant una setmana obres in situ amb materials naturals. Aquestes creacions artístiques són visitables al llarg de la primavera i fins que la mateixa natura, amb el pas del temps, les esborrin.

El programa d'activitats paral·leles inclourà taules rodones, presentacions, performances i altres accions d'artistes convidats/des, que intervindran per dialogar amb els llocs i les obres.

A Romanyà de la Selva hi haurà:
 
Pedro Marzorati & Carole Pierlovisi
Pedro Marzorati és un artista argentí multidisciplinari que s'expressa segons el tema triat amb diferents tècniques: Land-art, fotografia, escultura, dibuixos, etc. Carole Pierlovisi va estudiar antropologia i treballa en un museu conegut a Paris.
 
Domestic-Wild (Ariane Patout & René Müller)
És en 2012 quan aquests dos professionals s'uneixen per donar vida al seu projecte artístic estrella: WILD CHAIR, reconegut amb el Premi FAD Arquitectura (2014) i el Premi VDX Biennal Escultura (2016). El projecte, té el seu origen a Espanya, però arriba territori internacional amb les seves intervencions a Suïssa, França i Àustria.
 
Activitats
Dissabte 13 d'abril a les 11h: Ester Xargay - Font de Panedes
Dissabte 13 d'abril a les 13h: Col·lectiu Vibra - Romanyà de la Selva
 

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició 'Blavor' de Rafa Romero
Del 29 de març al 3 de maig
Cambrils
Biennal
Del 6 de març al 30 d'abril
Lleida
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Diumenge 28 d'abril, 9h
Santa Cristina d'Aro
Ametller
Del 30 de març al 30 de juny
Cervera
Pilarín Bayés, Il·lustradora
Del 13 d'abril al 25 de setembre
Bolvir
Neus Villar
Del 12 d'abril al 19 de maig
Vilafranca del Penedès
Del 4 d'abril al 5 de maig
Palamós