AGENDA
Arts
2019
Del 6 d'abril al 24 de juny
  • Santa Cristina d'Aro
Llocs diversos

Art & Gavarres, a Romanyà de la Selva

Art & Gavarres és una proposta que parteix de la idea que l'art pot ser una eina que ens ajudi a reflexionar i a canviar la nostra mirada sobre el paisatge. Un esdeveniment de Land Art que convida els visitants a venir i a descobrir intervencions artístiques efímeres, tot endinsant-se a les Gavarres.

Els artistes participants, de procedències diverses, creen durant una setmana obres in situ amb materials naturals. Aquestes creacions artístiques són visitables al llarg de la primavera i fins que la mateixa natura, amb el pas del temps, les esborrin.

El programa d'activitats paral·leles inclourà taules rodones, presentacions, performances i altres accions d'artistes convidats/des, que intervindran per dialogar amb els llocs i les obres.

A Romanyà de la Selva hi haurà:
 
Pedro Marzorati & Carole Pierlovisi
Pedro Marzorati és un artista argentí multidisciplinari que s'expressa segons el tema triat amb diferents tècniques: Land-art, fotografia, escultura, dibuixos, etc. Carole Pierlovisi va estudiar antropologia i treballa en un museu conegut a Paris.
 
Domestic-Wild (Ariane Patout & René Müller)
És en 2012 quan aquests dos professionals s'uneixen per donar vida al seu projecte artístic estrella: WILD CHAIR, reconegut amb el Premi FAD Arquitectura (2014) i el Premi VDX Biennal Escultura (2016). El projecte, té el seu origen a Espanya, però arriba territori internacional amb les seves intervencions a Suïssa, França i Àustria.
 
Activitats
Dissabte 13 d'abril a les 11h: Ester Xargay - Font de Panedes
Dissabte 13 d'abril a les 13h: Col·lectiu Vibra - Romanyà de la Selva
 

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició 'SOS Natura!' de Lourdes Fisa
Del 26 de juliol al 29 de setembre
L'Espluga de Francolí
Mènsula
Del 7 d'abril al 29 de setembre
Cervera
Del 14 al 18 d'agost
Platja d'Aro
Montserrat Acosta
Del 26 de juliol al 15 de setembre
Igualada
Dilluns 19 d'agost, 21h
L'Estartit
Mercè Rodoreda
Diumenge 1 de setembre, 18h
Romanyà de la Selva
Del 29 de juny a l'11 de setembre
Ullastret
Del 28 de juny al 30 d'agost
Platja d'Aro