AGENDA
Menjar i beure
2019
Del 15 de novembre al 8 de desembre
  • Platja d'Aro
Restaurants col·laboradors

Campanya gastronòmica 'La Cuina del Bolet'

Primera edició de la renovada campanya gastronòmica de tardor 'La Cuina del Bolet', que recupera durant tres setmanes l'esperit d’una de les primeres iniciatives gastronòmiques al municipi, ara fa més d’una dècada. En la proposta actual els establiments incorporen en les seves cartes nous plats, de manera temporal ,amb els bolets com a protagonistes, amb preus  que oscil·len d'11,50 a 17,90 euros.
 

Programa: 

Tots els restaurants i preus en el programa en .pdf

Més informació: 

Et pot interessar

Diumenge 9 de febrer, 18h
Palamós
Diumenge 8 de març, 19h
Torroella de Montgrí
Del 15 al 26 de febrer
Palamós
Diumenge 26 de gener, 17h
Jafre
De l'1 de desembre de 2019 fins al 28 de febrer de 2020
Sant Feliu de Guíxols
Diumenge 2 de febrer, 19h
La Bisbal d'Empordà
Dissabte 9 de maig, 18h
Torroella de Montgrí
Espectacle 'Baobab' - La Pera Llimonera
Diumenge 15 de març, 12h
Palafrugell