AGENDA
Música
Cant coral
2019
Dissabte 30 de març, 20h
  • Santa Cristina d'Aro
Espai Ridaura

Concert 'International School of Brussels'

La International School of Brussels és més que una escola. Durant més de 65 anys ha estat la llar per a molta gent de cultures i orígens diversos. L’escola està orgullosa de tenir una comunitat d’estudiants, de pares, de professors, de personal, d’exalumnes tan acollidora.

La ISB organitza i dinamitza multitud d’activitats culturals, musicals, esportives, artístiques... per ajudar al desenvolupament intel·lectual dels alumnes i a la creació de xarxes de relacions per millorar l’autoestima i el creixement personal. La ISB creu en l’aprenentatge creatiu, l’art en general pot influir en el desenvolupament social creant objectius comuns; tots tenim capacitat creativa. La música té un rol especial en aquesta comunitat; a més pel valor intrínsec de les activitats a tots els nivells, l’escola creu que la representació, la interpretació enriqueix el coneixement del món que ens envolta i ajuda els alumnes ja que comparteixen responsabilitats, adquireixen confiança i reforça la disciplina.
 

Preu: 

taquilla inversa

Organitza: 

Ajuntament de Santa Cristina

Més informació: 

Et pot interessar

Poesia
Dilluns 6 de maig, 21h
La Bisbal d'Empordà
Dimarts 13 d'agost, 22h
Calella de Palafrugell
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
XII Festival Esbaiola't a Esterri d'Àneu, 2019
Del 25 al 28 de juliol
Esterri d'Àneu
Névoa
Diumenge 28 d'abril, 19:30h
Cambrils
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Mecano
Divendres 3 de maig, 20:30h
Lleida
Del 26 d'abril al 26 de maig
Sant Feliu de Guíxols