AGENDA
Música
2019
Dissabte 1 de juny, 18h
  • Platja d'Aro
Llocs diversos

Concerts inaugurals Estereofònics

Estereofònics és la marca amb la que s'agrupen tots els festivals de música de Platja d'Aro. Enguany es presenta amb un concert inaugural on han tirat la casa per la taulada, amb tres escenaris on actuaran fins a set formacions diferents, i de diferents estils musicals. Una tarda musical que no us podeu deixar perdre!
 

Programa: 

C/ Josep Bas · 18 h
L'Empordanet ·Tradicionals sons mariners
Representants d'una renovació generacional amb la vocació de cantar els repertoris que al llarg dels anys han esdevingut més tradicionals o bé aquelles cançons que corren el perill de quedar en l'oblit,ara mirem de reüll al futur aprofitant l'adaptabilitat que ofereix la seva nova formació.
 
C/ Josep Bas ·19h
Vivi Latorre Jazz Trio ·Els clàssics del jazz
El trio format per Vivi Latorre a la veu, Josep Mª Merseguer al piano i Toni Pujol al contrabaix, interpreta un repertori de jazz clàssic, temes amb swing, balades amb sentiment i un tastet de les melodies més conegudes de compositors tan emblemàtics com D. Ellington, C. Porter, G. Gershwin, R. Rodgers...
 
Av. S'Agaró (C/ Nostra Senyorade Fanals) · 18 h
Alverd Oliva·Folk amb pinzellades de rock, blue i pop
Rock-folk d’autor que es caracteritza per una simplicitat que el fa molt proper però alhora amb una marcada profunditat de detalls i emocions. Estats vitals que van des de la tristor a l'alegria, de l'amor tràgic a l'amor costumista, dibuixen un univers ric en matisos i amb una sòlida base instrumenta.
 
Av. S'Agaró (C/ Nostra Senyora de Fanals)·19 h
Ian Sala ·Cantautor rosinc del gènere folk-country de pa de pagès!
Músic i poeta, també arquitecte com el seu admirat Joan Margarit, s'ha convertit tan sols amb tres anys de trajectòria en una de les veus més personals de la cançó en català, sense que sigui gens fàcil classificar-lo en estils i escenes.
 
Plaça Ajuntament · 18 h
The Flat Pack · Un show ple de moments,matisos i dinàmiques!
Recuperen els sons de l'antic art del fingerpickin, la guitarra americana i els gèneres on és protagonista(blues, rockabilly, blue grass, swing, western, country...) amb una visió renovada i basada en l'energia, l'espontaneïtat, l'arranjament i l'artesania musical. Un show ple de moments, matisos i dinàmiques!
 
Plaça Ajuntament · 19 h
Miqui Puig DJ ·La banda sonora d'una part de la seva vida
Porta una colla d'anys seleccionant la banda sonora de les nostres nits. Cançons que teníem oblidades,però que aviat prenen forma per fer-se contemporànies i necessàries, sumades als temes més recents adquirinun pòsit de felicitat en forma de melodies i ritmes que només ell sap quan acabaran.

Preu: 

gratuït

Més informació: 

Et pot interessar

Fenya Rai, Música popular, música, Concert
Diumenge 29 de setembre, 12h
Nulles
Diumenge 27 d'octubre, 18h
Torroella de Montgrí
Dimarts 17 de setembre, 21h
Castelló d'Empúries
Javiera Mena
Divendres 20 de setembre, 22:30h
Tarragona
4t Maridatge musical - L'Aldea 2019
Dissabte 28 de setembre, 20h
L'Aldea
Oques Grasses
Dilluns 16 de setembre, 22h
Tarragona
Homenatge a Joaquín, el comte de l'Equus - Amposta 2019
Dissabte 28 de setembre
Amposta