AGENDA
Música
2019
Del 6 i 7 de juliol
  • Platja d'Aro
Plaça dels Estanys

Desemboca Rock'n'Roll Festival

Una nova edició del festival de música de Platja d'Aro on el protagonisme passa a ser per les formacions de Rock’n’roll, garatge, rhythm’n’blues, soul, surf i blues. Un festival pels amants d'aquests ritmes i estils vintage que tenen com a denominador comú la diversió. Un cartell variat i ben ple, on tots els concerts són gratuïts.
 

Programa: 

Dissabte 6 de juliol
 
21:30h, Plaça dels  Estanys
The Arrogants
Aquestes joves promeses van decidir dedicar la seva adolescència a les guitarres enlloc dels videojocs i submergir-se en els clàssics del rock’n’roll, el garatge o el blues del segle XX. Amb una curta però intensa trajectòria, ja han telonejat a bandes com The Pretty Things o Lenny Kravitz.
 
22:30h,  Plaça dels Estanys
Ming City Rockers
Nascuts entre l’olor tòxica de la planta petroquímica de la seva ciutat i la laca d’oferta, podrien ser considerats com uns joves desemparats que es van ajuntar a causa de la seva rebel·lia, la seva ràbia de classe obrera oprimida o el seu gust per arreglar-se amb blazers ajustats i corbates.
 
23:30h, Plaça dels Estanys
Los Estanques
Nascuts el 2016, però ja amb tres àlbums editats, costa de creure que uns músics que no arriben a la trentena recuperin i facin seu el pop progressiu en castellà amb la vista clavada als seus referents principals, però al mateix temps sense sonar ni desfasats, ni massa ancorats en una època determinada.
 
00:30h, Plaça dels Estanys
Terbutalina
Rock’n’roll ballable i garatge-punk festiu, disparat per uns esbojarrats de la costa oest de l'estat, amants del tabac, la platja i el matrimoni entre polítics imputats. Presenten el seu nou àlbum que ens transporta a la Costa da Morte, fins al so atlàntic amb coples plenes d'ironia.
 
 
Diumenge 7 de juliol
 
13h, Pizzeria La Riera
Myriam Swanson & Amadeu Casas⠀ ⠀
El primer blues enregistrat va ser un de femení als anys 20 del segle passat, en un moment  únic  d'alliberament sexual, on les dones salvatges ja no passen pena perquè ja han passat tota la que podien  suportar. Un repertori inspirat per cançons tavernàries, els tràveling shows i els honky tonks.
 
19h, Plaça dels Estanys
The Sick Boys
Seguint els patrons de Little Richard, Jerry Lee Lewis, Louis Prima o Stray Cats ofereixen un directe  especialment energètic donant un toc personal a aquests estils tan clàssics, transmetent un ambien t  festiu amb composicions pròpies i deixant entreveure alguna versió com a homenatge.
 
20:15h, Plaça dels Estanys
Koko-Jean & The Tonics
El millor de quatre mons musicalment diferents enuna sola bomba plena d’'ànima i groove. La banda composta per Koko-Jena, Anton Jarl, Víctor Puertas i Dani Baraldés, quatre dels músics més aclamats per la crítica barcelonina, serveix un còctel variat de lletres, balls i sacsejades.
 
21:30h, Plaça dels Estanys
Flamingo Tours
Una proposta amb poques concessions a la innocència i que transita per les venes profundes del  rock’n’roll amb cara de dona, els pantalons de blues, el soul vell, la cuina tex - mex i una mica de  satanspell i  de rhythm’n’blues. Música  gringa, però aquest cop amb bitxos.

Preu: 

gratuït

Més informació: 

Et pot interessar

I’m a Soul Woman, gospel, jazz, rhythm & blues,  soul 
Divendres 28 juny, 00:15h
Banyoles
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Del 2 al 30 de juny
Castell d'Aro
Del 13 de juliol al 20 d'agost
Sant Feliu de Guíxols
XII Festival Esbaiola't a Esterri d'Àneu, 2019
Del 25 al 28 de juliol
Esterri d'Àneu
Festival Tempo Sota les Estrelles a Girona, 2019
Del 18 de juliol a l'11 d'agost
Girona
Cicle 'Accions en poesia' al Jardí de la Biblioteca, Vila-seca, 2019
Del 27 de juny al 5 de setembre
Vila-seca
Dimarts 13 d'agost, 22h
Calella de Palafrugell