AGENDA
Música
2019
Dissabte 21 de setembre, 21h
  • Castell d'Aro
Sala Polivalent

FestiSurf Costa Brava

Arriba el FestiSurf Costa Brava, el festival gratuït de Surf Rock de l'Empordà que es durà a terme el dissabte 21 de setembre a Castell d'Aro. Una festa amb grups nacionals i internacionals, mercat de roba i del món del surf, menjar i barra.
 

Programa: 

21h, Juanita Banana

De les cavernes més profundes, creades per les desconegudes deesses Tiki, arriben aquestes cinc troglodites que, a base de rugits, udols i sons a l'estil dels anys 60, han aconseguit formar un concepte únic, canalla i combatiu amb influències de The Cramps, The Ventures o The 5,6,7,8’s.
 
22h, The Phantom Dragsters
Des d'una platja amagada a Ourense arriba aquest trio que s'inspira dels sons instrumentals que van popularitzar Dick Dale o The Ventures. Amb una estètica retro i una formació de guitarra, baix i bateria,el seu so està marcat per la reverb a les guitarres i una contundència bestial!
 
23h, Oh! Gunquit
Són com una banda sonora de pel·lícules de sèrie B, d’aventures o roadmovies. En directe presenten una barreja d'udols, vents, guitarres com serres, timbals estrepitosos i rock’n’roll divertit i exòtic, creant una festa non-stop, un gresol de pura bogeria vudú sense adulterar.
 
00:30h, Los Mambo Jambo Arkestra
Los Mambo Jambo s'han mirat al mirall, revisant els diaris de bitàcola i explorant el seu propi material. Sota aquesta nova mirada han triat un repertori ideal per reinterpretar-lo, de forma inaudita amb el reforç de dotze músics afegint cinc saxos, una secció de sis metalls i una guitarra addicional.

Preu: 

gratuït

Més informació: 

Et pot interessar

Del 2 al 30 de juny
Castell d'Aro
I’m a Soul Woman, gospel, jazz, rhythm & blues,  soul 
Divendres 28 juny, 00:15h
Banyoles
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Del 13 de juliol al 20 d'agost
Sant Feliu de Guíxols
XII Festival Esbaiola't a Esterri d'Àneu, 2019
Del 25 al 28 de juliol
Esterri d'Àneu
Festival Tempo Sota les Estrelles a Girona, 2019
Del 18 de juliol a l'11 d'agost
Girona
Concert 'Rozalen'
Divendres 2 d'agost, 22h
Cambrils
Dimarts 13 d'agost, 22h
Calella de Palafrugell