AGENDA
Menjar i beure
2019
Del 8 de març al 7 d'abril
  • Platja d'Aro
Restaurants col·laboradors

La Cullera i el Bacallà

Nova edició de la campanya gastronómica, amb divuit restaurants -cinc establiments més que l'any anterior- amb menús de 22 a 35 euros amb un entrant i postres a escollir i un plat principal de bacallà per gaudir-ne amb cullera.

Els establiments participants són: Adagio by Markus, Arròs i Peix, Bon Dia, Can Pijaume, Dgust, El Dorado Tapa, El Racó de l’Epi, La Proa, La Riera, La Terrassa de S’Agaró, La Tisana, Llevant, M&B, Mesón Asador, Paparazzi, Tacos y Tequila S’Agaró, TheGrill BB i Toppie.

Programa: 

Més informació: 

Et pot interessar

Dissabte 1 de juny, 18h
Platja d'Aro
Del 13 de juliol al 20 d'agost
Sant Feliu de Guíxols
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Del 27 de juliol al 24 d'agost
Begur
Dissabte 8 de juny
Verges
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Del 6 i 7 de juliol
Platja d'Aro
Mercè Rodoreda
Diumenge 9 de juny, 12h
Romanyà de la Selva