AGENDA
Activa't
2019
Dissabte 2 de febrer, 11h
  • Romanyà de la Selva
Església

Sessió informativa 'Omnia mors aequat'

Sessió informativa sobre l’execució del projecte de recerca "Omnia mors aequat. Gestualitat funerària a la necròpolis de Romanyà. Història, població i territori" (excavacions al voltant de l’església de Sant Martí de Romanyà), a càrrec de l’equip responsable.
 

Sinopsi: 

Fa tres anys es va realitzar una intervenció arqueològica preventiva al mur de contenció de la Plaça de l’Església de Romanyà que va corroborar el coneixement que ja es tenia sobre la necròpolis i l’església de Sant Martí mercès a la documentació procedent d’arxius, documents i estudis historiogràfics. L’equip responsable d’aquella intervenció, vistos els resultats, va iniciar contactes amb l’Ajuntament per tirar endavant un projecte més ambiciós i transversal destinat a aprofundir en el coneixement de la població de Romanyà de la Selva, la reconstrucció històrica dels assentaments humans, l’arqueologia etc. i poder presentar sol·licitud de subvenció a la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura, dins la línia “Projectes quadriennals de recerca en matèria d’arqueologia i paleontologia 2018 – 2021”.

Et pot interessar

Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Divendres 22 de març, 21h
Palamós
Dissabte 23 de març, 20:30h
Torroella de Montgrí
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Dissabte 30 de març, 16h
Vilafant
Divendres 12 d'abril, 19h
Platja d'Aro
Divendres 19 de març, 19:30h
Figueres