Música
,
2021
Dimarts 24 d'agost, 20h
Mas Molla
Calonge - Sant Antoni

Concert d'Anna Ferrer

En el marc de Festivals de Calonge, concert d'Anna Ferrer, cantant i compositora menorquina vinculada a la música des dels seus 3 anys. Es dedica professional al sector cultural des de la seva incorporació al grup de folk S’Albaida, l’any 2008, amb qui grava dos discs (Xalandria i Soldemà) i es posa en contacte amb referents com Eliseo Parra i Marina Rosell i participa en escenaris de tot el món (Fira Mediterrània de Manresa, IX Concurs Internacional de Folk Cuartu Los Valles a Astúries, Festival de Folk Ollinkan a Mèxic, entre d’altres).

Inicia la seva carrera en solitari l’any 2017, amb la publicació del seu primer disc, 'Tel·lúria', en el que fa un homenatge a la seva estimada illa, Menorca; la gira d’aquest disc la porta a escenaris de les Balears, Catalunya i fins a l’Argentina. 

Anna Ferrer ret homenatge a una de les tradicions que més connecten als menorquins amb el folklore: els cantares. Boleros, Ranxeres, Jotes, Romanços i part del repertori mariner que han anat configurant el que avui es reconeix com a repertori popular menorquí.Inclourà també cançons pròpies que l’Anna ha composat inspirada en aquest concepte de folklore més ampli, però no per això, menys propi.

Preu: 

 

12€ | 10€ socis | 6€ de 6 a 16 anys | gratuït menosrs de 6 anys
Compra les entrades aquí (enllaç)

Organitza: 

Festivals de Calonge

Més informació: 

  • imatge de control 1per1