Música
,
2021
Dimarts 29 de juny, 20h
Mas Eugeni
Calonge - Sant Antoni

Concert de Jo Jet i Maria Ribot

En el marc de Festivals de Calonge, concert de Jo Jet i Maria Ribot, la proposta musical que posa paraules al sentir del dia a dia. És una proposta amb personalitat pròpia, estètica artística i missatge conscient per ser escoltada i sentida a guitarra, dues veus, i ara també amb l’actitud de la bateria. El tarannà de Jo Jet i Maria Ribot connecta amb altres propostes del país com Maria Arnal i Marcel Bagés o Clara Peya: propostes plenes de contingut transformador i sensibilitat artística fins al més petit detall.

En plena efervescència, Jo Jet i Maria Ribot presenta la gira del seu tercer treball, 'sant llorenç', en la que proposen una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions sobre les persones, els llocs i la societat, simbolitzat en el record d’infantesa.

Aquest plantejament de mirar endavant sense perdre l’essència es porta al directe afegint al duet (guitarra espanyola i veus) la força i l’actitud d’una bateria (Josep Cordobés Miravitlles). I és aquest instrument convidat el que, mitjançant la il·luminació dinàmica, dissenya i acompanya, en directe, l’espectacle de llums sobre l’escena en un nou format.

Preu: 

 

12€ | 10€ socis | 6€ de 6 a 16 anys | gratuït menosrs de 6 anys
Compra les entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Jordi Jet Serra Morales: guitarra i veu
Maria Ribot Farrés: veu
Josep Cordobés Miravitlles: bateria

Organitza: 

Festivals de Calonge

Més informació: 

  • imatge de control 1per1