Entorn
,
2021
Dissabte 12 de juny
De l'Estartit a Calella de Palafrugell
L'Estartit i Calella de Palafrugell

Oncoswim 2021

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

La Costa Brava acollirà una nova edició de l’Oncoswim, la travessa solidària de natació en aigües obertes or ganitzada per Radikal Swim i la Fundació Oncolliga Girona amb l’objectiu de re captar fons per a la lluita contra el càncer de mama triple negatiu. La prova, que va néixer l’any 2016, havia de celebrar el juny de l’any passat la seva cinquena edició, però es va haver de suspendre a causa de la situació de pandèmia que es vivia en aquells moments.

Un total de 31 equips de quatre nedadors - 11 més que al 2019 - participaran en aquesta nova edició, que se celebrarà seguint un protocol que s’ha dissenyat per garantir totes les mesures de seguretat antiCovid. La sortida, com en les edicions anteriors, tindrà lloc a l’Estartit i els equips hauran de nedar 30km fins a Calella de Palafrugell, passant per les Illes Medes i les Illes Formigues. La travessia la poden fer per relleus o bé nedant tots alhora els 30 km.

El mateix dia se celebrarà també la Milla solidària, la versió més popular de l’Oncoswim, que consisteix a nedar el tram de Via Brava de Llafranc fins a Calella de Palafrugell (1,6 km aproximadament). Aquesta prova va néixer amb l’objectiu que fos el més multitudinària possible, però enguany, a causa de la Covid, s’ha decidit restringir la participació a només 65 nedadors per tal d’evitar aglomeracions a la sortida.

Els diners que es recaptin es destinaran  a la investigació del càncer de mama triple negatiu i al sosteniment dels serveis d'ajuda als malalts de càncer i familiars que ofereix l’Oncolliga.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1