Jump to navigation
Dies 3 i 4 de juny
Del 27 de maig al 4 de juny
Dies 9 i 10 de juny
Del 13 de maig a l'11 de juny
Dies 10 i 11 de juny
Del 22 d'abril a l'11 de juny
Del 15 de maig al 15 de juny
Nova edició de les Jornades Gastronòmiques Cuina del bacallà i el peixopalo, que enguany comptarà amb la participació de 10 establiments del municipi que oferiran menús i degustacions elaborades amb el bacallà com a protagonista.
> Establiments participants: Bar Casa Irla | Cau del Pescador | Diferent Restaurant | El Tinglado | Euro del Mercat | La Bodega de Sant Feliu | La Pansa | La Proa | Les Dimes - Hotel Barcarola | Sabors
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)
En arribar la Quaresma, s'incorpora a les nostres taules el bacallà, un aliment molt important durant segles, que ho continua essent a l'actualitat.
A través del port de Sant Feliu de Guíxols, es va introduir en aquesta zona el peixopalo (bacallà sec). Aquest aliment va ser molt apreciat per mariners i tapers durant el segle XIX. Així, va ser ràpidament assimilat a la dieta de la nostra ciutat i, alhora va lligar com cap altre producte la gastronomia del nostre mar i de la nostra terra.
Avui, recuperat i reinterpretat dins les nostres cuines, torna a la taula amb tot el sabor d'un plat de tota la vida, que ens desperta els sentits
Entre 17,90€ i 45€
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Web Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Web Visit Guíxols