Cuina del bacallà i el peixopalo, Sant Feliu de Guíxols, 2025

Nova edició de Cuina del bacallà i el peixopalo, les Jornades Gastronòmiques que, amb l'arribada de la Quaresme, constaten que el peixopalo (bacallà sec), present durant segles a la nostra cuina, continua sent un aliment essencial.
A Sant Feliu es va introduir a través del port i esdevingué molt apreciat per a mariners i tapers al segle XIX. Avui, recuperat i reinterpretat, torna a les nostres taules amb el sabor autèntic de sempre.
>> Consutla els establiments participants i les propostes que ofereixen aquí (enllaç)
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.