Jump to navigation
Caps de setmana d'abril i maig
Del 26 d'abril a l'1 de juny
Del 30 d'abril a l'1 de juny
Del 30 de maig a l'1 de juny
De l'1 de maig a l'1 de juny
Del 16 de maig al 8 de juny
Dies 7 i 8 de juny
Nova edició de Cuina del bacallà i el peixopalo, les Jornades Gastronòmiques que, amb l'arribada de la Quaresme, constaten que el peixopalo (bacallà sec), present durant segles a la nostra cuina, continua sent un aliment essencial.
A Sant Feliu es va introduir a través del port i esdevingué molt apreciat per a mariners i tapers al segle XIX. Avui, recuperat i reinterpretat, torna a les nostres taules amb el sabor autèntic de sempre.
>> Consutla els establiments participants i les propostes que ofereixen aquí (enllaç)
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Web Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Web Visit Guíxols