AGENDA
Família
Diumenge 10 de desembre, 12h
2017
Ateneu de Celrà
  • Celrà

Espectacle familiar 'Wabi Sabi'

Espectacle familiar dins de la programació regular de l'Ateneu de Celrà.

Sinopsi: 

Quantes històries queden rebregades dintre dels papers que els dibuixants, escriptors, poetes, nens, nenes i persones de totes mides llencen a la  paperera? Què hagués passat si en comptes de depreciar-les les haguessin deixat créixer? Dibuixos a mig fer, frases inacabades, històries que comencen una i mil vegades sense arribar mai a bon port. Hem descobert que aquestes històries es queden dormides dins dels papers esperant que potser algú les vingui a rescatar….a vegades aconsegueixen escapar-se i se’n van volant en busca d’un cap que els hi deixi un lloc. Històries, embolicades, trencades, rebregades… Històries de paper… Les deixem sortir?

Amb la idea com a punt de partida, de descobrir les històries amagades que surten de dins d’un element tan simple com és el paper, aquest espectacle vol explicar a través de la dansa, el video, la màgia i l’humor, (trets molt representatius del nostre treball), la història de 2 personatges inacabats, imperfectes, que aconsegueixen sortir del seu embolcall de paper on algú els ha deixat oblidats, i és dediquen a alliberar totes les històries rebregades i llençades que van trobant, per jugar amb elles i dóna’ls-hi nova vida, buscant-li noves possibilitats.

Preu: 

Fitxa tècnica: 

Idea i direcció: Claudia Moreso 
Creació i interpretació: Sarah Anglada - Sara Pons 
Il·luminació: Roger Guinot 
Escenografia i atrezzo: Miquel Ruiz 
Vestuari: Claudia Moreso
Producció: Rosa Pino 

Més informació: 

Wabi Sabi

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 24 de gener, 22:30h
Lleida
Festa de Sant Antoni
Dies 27 i 28 de gener
Tàrrega
Dàmaris Gelabert
Diumenge 6 de maig, 18h
Riudoms
Diumenge 6 de maig, 18h
Figueres
Heidi - Cinema en Família Tarragona
Diumenge 28 de gener, 17h
Tarragona
Encantades - PocaCosa Teatre
Diumenge 4 de febrer, 12h
Bescanó
Dissabte 17 de febrer, 18h
Amposta
Maure el dinosaure
Diumenge 4 de març, 18h
Figueres