Fires i festes
,
2018
De l'1 al 3 de juny
Plaça de la Independència
Girona

6a Fira 'Tocs de Vi'

Sisena edició de la fira 'Tocs de Vi' de l'Empordà, que proposa maridar els vins empordanesos amb les degustacions culinàries dels restaurants i bars de l'emblemàtica plaça. 

Els cellers de la DO Empordà oferiran una completa selecció de vins blancs, rosats, negres i dolços i, en la majoria de casos, també presentaran vins de la nova anyada. Per la seva banda, els restauradors de la plaça de la Independència proposen un assortiment cosmopolita de degustacions culinàries que inclouen tapes de cuina catalana, mediterrània o creativa, entre altres.

Tastos en espais singulars (del 30 de maig al 2 de juny)
Un any més, la fira també programa tastos en espais singulars de la ciutat de Girona. Enguany i com a novetat, Tocs de Vi de l’Empordà incorpora els Banys Àrabs com a seu dels tastos i es mantenen altres espais ja habituals com ara els Jardins dels Alemanys, la Torre del General Peralta de la Muralla de Girona, el pati del Museu d’Història, el pati del Museu dels Jueus, el Monestir Sant Pere Galligants o la Casa Masó.

Preu: 

7€: tastos en espais emblemàtics
 

Organitza: 

DO Empordà i l'Associació de Bars i Restaurants de la Plaça de la Independència de Girona

Col·labora: 

Ajuntament de Girona, Fons Europeu de Desenvolupament Rural i Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.

Més informació: 

Web DO Empordà
Facebook DO Empordà
 

  • imatge de control 1per1