AGENDA
Música
Jorge da Rocha
2018
Divendres 23 de febrer, 21h
  • Porqueres
Centre Cívic

Concert de Jorge da Rocha

En el marc de la 3a temporada 'Rere el teló', concert de Jorge da Rocha, presentant el seu segon disc en solitari 'To Drop and Let Go', acabat d’estrenar aquest passat setembre. Una obra singular que trenca amb les fronteres de la seva trajectòria jazzística i la incorpora en la seva passió per la música modernai les músiques del món.

Sinopsi: 

El músic portuguès crea un diàleg constant entre els sorprenents recursos de la seva veu i el seu contrabaix, combinats meravellosament, i que vam poder descobrir en el seu primer treball These are a few of my favorite songs, on interpretava de forma innovadora la música d’artistes com Radiohead, Björk o Massive Atack.

Jorge da Rocha té una expressivitat innata que enamora al públic des del primer moment i el sedueix en un viatge de descoberta musical i emocional. Una proposta musical que impacta per la seva versatilitat i originalitat però també per una posada en escena delicada i suggeridora.

Preu: 

Fitxa tècnica: 

Jorge da Rocha, veu, contrabaix i loopstation.

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 21 de març, 22:30h
Lleida
La iaia
Dissabte 24 de març, 23h
Reus
Pecker
Divendres 23 de març, 22:30h
Lleida
Diumenge 1 d'abril, 19h
L'Escala
Pawn Gang
Dissabte 24 de març, 22h
Tàrrega
Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell
Paggliacci
Dimecres 9 de maig, 21h
Lleida