Música
,
2018
Divendres 6 d'abril, 20h
Casa de Cultura (Auditori Viader)
Girona

Concert del Duo Alturas

Concert del duo Alturas, integrat per Scott Hill i Carlos Boltes, una proposta inusual que posa sobre un mateix escenari la guitarra, la viola i el charango, un instrument de corda derivat probablement de la mandolina europea i utilitzat a la regió de l’altiplà dels Andes.

El duo presenta un repertori que es mou entre el barroc de Bach, les melodies i ritmes llatinoamericans que Hill i Boltes han après de la tradició oral i algunes peces contemporànies compostes sovint expressament per a ells. Actualment compaginen la seva tasca concertística amb la docència a tots els nivells i la tasca social a través de la música. Al llarg de la seva trajectòria han publicat diverses maquetes amb col·laboració de músics d’altres disciplines. 

Sinopsi: 

És un intèrpret compromès amb la música contemporània del país, i ha estrenat diverses obres escrites expressament per a ell o que li han estat dedicades per compositors catalans com Salvador Brotons o Benet Casablancas. Actualment compagina la tasca concertística amb la de docència al Conservatori del Liceu de Barcelona.

Preu: 

Fitxa tècnica: 

Scott Hill: guitarra.
Carlos Boltes: viola i charango.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1