Espectacles
,
2018
Divendres 23 de febrer, 20:30h
Teatre Municipal
Girona

Espectacle 'Guillem Albà & La Marabunta'

Espectacle 'Guillem Albà & La Marabunta', un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe.

Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res no té sentit i tot és possible.

Sinopsi: 

És descontrol amb classe. No voler despentinar-se, i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara. Sketch a tempo matemàtic. A l’escenari els artistes lluiten perquè res no s’entengui. Cap ordre establert. És el caos del pallasso. Improvisació: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi, i qui sap què passarà avui. I demà. I demà passat. Això és la selva.

Voleu riure? Esteu convidats. Dalt de l’escenari la bogeria experta d’un jove clown a punt d’explotar. Guillem Albà. Mira’l. És ell. Ja és aquí. El nostre frontman té classe i zero dignitat. No la vol per res, i la regala a qui la vulgui. Serà millor que no us cordeu els cinturons. Ell és boig i capaç de tot. Posats a fer, relaxeu-vos i deixeu-vos portar. Us assegurem que no prendreu mal.

Més enrere, sis siluetes retallades. Tocant-la amb seguretat i repartint bon joc al mig del camp. La Marabunta, Dits ràpids. Sang calenta. Capaços de domesticar qualsevol estil musical que se’ls posi per davant. Sumen background i multipliquen el joc. Són talent madurat i know-how. Són alçada, pes i planta. I mai guarden un as a la màniga. All in

Passeu. Què voleu prendre? Feu-vos un lloc i oblideu-vos de tot. Una nova troupe arriba a les vostres retines. Desconnecteu els mòbils i els cervells.Ells són antídot, pólvora i vitamina C. Joc sense conservants: en directe i a la vena. Són "Marabunta”. L’espectacle total.

Preu: 

15€ | 10€ | 6€ (comprar entrada)

Fitxa tècnica: 

Idea original, Guió, i Composició musical: Guillem Albà & La Marabunta.
Direcció: Guillem Albà.
Direcció musical: Iñaki Marquiegui.
Intèrprets: Guillem Albà, Guillermo Carrizo, Iñaki Marquiegui, Martí Soler, Albert Comaleras, Àlvar Monfort i Edgar Gómez.

Organitza: 

AMPANS

Més informació: 

  • imatge de control 1per1