AGENDA
Arts
Exposició 'Fotografies com a espai públic'
2018
Del 9 de febrer al 15 d'abril
  • Girona
Bòlit_LaRambla

Exposició 'Fotografies com a espai públic'

Exposició 'Fotografies com a espai públic. Col·lecció Nacional de Fotografia Generalitat de Catalunya', produïda per l’Arts Santa Mònica i adaptada pel Bòlit', respon a dos objectius fonamentals. D’una banda, dona a conèixer les adquisicions de la Col·lecció de Nacional de Fotografia de la Generalitat de Catalunya i, de l’altra, proposa una reflexió sobre l’experiència que posa en joc la fotografia entesa com a conjunt de pràctiques i llenguatges que conformen un espai en el qual tothom participa de diferents maneres.

Horari: 

De dilluns a divendres: de 9 a 19h
A partir de l'1 d'abril: fins les 20h
Dissabtes: de 9 a 14h i 1 15 a 19h
A partir de l'1 d'abril: fins les 20h
Diumenges i festius: de 9 a 14h

Sinopsi: 

La transversalitat històrica de les obres presentades ens apropa a projectes extremament diversos, creats en contextos diferents i a partir de concepcions de la fotografia igualment dispars. Des d'aquesta perspectiva, reconèixer que la fotografia mai no ha estat una única cosa equival a eixamplar els límits d'una definició sovint massa constreta per aspectes tècnics o estilístics, a la vegada que ens permet ser més conscients de les nostres pròpies idees sobre el mitjà i com aquestes idees determinen la nostra experiència de les fotografies: com ens interpel·len, com ens afecten, com ens transformen.

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 27 de juny, 22:30h
Lleida
Del 15 de juny al 15 d'octubre
Torroella de Montgrí
Del 8 de juny al 8 de juliol
Sant Pere de Riudebitlles
Nparanpare, exposició
Del 28 de juny al 20 de juliol
Girona
Tempo sota les estrelles, 2018,
Del 19 de juliol al 12 d'agost
Girona
Transitant, Ceràmica
Del 9 de juny al 22 de juliol
Quart
Gerard Mas,
De l' 11 de juny al 20 de juliol
Girona