AGENDA
Arts
Exposició 'Fotografies com a espai públic'
2018
Del 9 de febrer al 15 d'abril
  • Girona
Bòlit_LaRambla

Exposició 'Fotografies com a espai públic'

Exposició 'Fotografies com a espai públic. Col·lecció Nacional de Fotografia Generalitat de Catalunya', produïda per l’Arts Santa Mònica i adaptada pel Bòlit', respon a dos objectius fonamentals. D’una banda, dona a conèixer les adquisicions de la Col·lecció de Nacional de Fotografia de la Generalitat de Catalunya i, de l’altra, proposa una reflexió sobre l’experiència que posa en joc la fotografia entesa com a conjunt de pràctiques i llenguatges que conformen un espai en el qual tothom participa de diferents maneres.

Horari: 

De dilluns a divendres: de 9 a 19h
A partir de l'1 d'abril: fins les 20h
Dissabtes: de 9 a 14h i 1 15 a 19h
A partir de l'1 d'abril: fins les 20h
Diumenges i festius: de 9 a 14h

Sinopsi: 

La transversalitat històrica de les obres presentades ens apropa a projectes extremament diversos, creats en contextos diferents i a partir de concepcions de la fotografia igualment dispars. Des d'aquesta perspectiva, reconèixer que la fotografia mai no ha estat una única cosa equival a eixamplar els límits d'una definició sovint massa constreta per aspectes tècnics o estilístics, a la vegada que ens permet ser més conscients de les nostres pròpies idees sobre el mitjà i com aquestes idees determinen la nostra experiència de les fotografies: com ens interpel·len, com ens afecten, com ens transformen.

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 28 de març, 22:30h
Lleida
Exposició 'Nedant pel call' d'Emili Armengol
Del 2 al 30 de març
Girona
Sandoval
De l'1 al 25 de març
Lleida
Del 31 de març al 15 d'abril
Santa Cristina d'Aro
Dones d’Art
Del 9 de març al 7 d'abril
Lleida
Tragèdia al call
Diumenge 1 d'abril, 10:30h
Tàrrega
Dissabte 24 de març, 21h
Banyoles