Família
,
2018
Diumenge 21 de gener, 11 i 12:15h
Auditori de Girona
Girona

Hits. Concert per a nadons

Concert-descoberta 'Hits. Concert per a nadons', un espectacle per apropar els més petits a nous ritmes i sons; i descobrir una banda formada per quatre multi instrumentistes que ens permetran escoltar diferents instruments: saxos, la flauta travessera, el clarinet, el violoncel, l'acordió, el vibràfon, el baix, la percussió, pianets, la veu per descomptat i mil sons més!

Un espectacle pensat per veure's sobre l'escenari, des d'on es permet la interacció dels nens i nenes amb l'espectacle, i es garanteix una millor visibilitat i sonoritat del concert. 

Horari: 

11h - Entrades exhaurides
12:15h

Sinopsi: 

Què és un hit? De Mozart a Pulp; d'Amy Winehouse a Bob Marley; de Nirvana, Police o U2. Una cançó que arriba a la teva vida per quedar-se. Un tema que no pots parar de sentir dins el teu cap només escoltant-lo una vegada. Una cançó que enganxa. Una tornada que no et pots treure del cap. Els nens i nenes tenen una sensibilitat especial per a la música i detecten quan una cançó és un hit igual que ho fem els adults. Automàticament, si la música els agrada, es posen a ballar i se'ls il·lumina la cara.

Preu: 

12€ nadó + adult
22€ nadó + 2 adults
5€ nens majors de 3 anys
>Venda d'entrades en línia (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Adrià Bauzó: saxo, glockenspiel, flauta travessera 
Pau Sánchez: acordió, flauta travessera, pianet 
Maria de Palol: violoncel 
Andreu Vilà: vibràfon 
Paula Radresa, ballarina i dinamitzadora 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1