Arts
,
2018
Del 18 al 28 de gener
Bòlit. Centre d'Art Contemporani
Girona

Obra 'Quien canta su mal espanta'

En el marc del projecte 'Polititzacions del malestar', obra 'Quien canta su mal espanta', que proposa aprofundir en unes altres maneres de gestionar el malestar des dels processos creatius. En aquesta proposta expositiva, si et col·loques les ulleres, podràs gaudir de l'experiència des de dins de l'espai i viure-la com si fossis dins de l'església de Santa Llúcia de Girona, una setmana de juliol de 2017.

Virginia García del Pino va ser una de les artistes convidades a participar en aquest projecte i ho va fer com a artista resident del Bòlit, Centre d'Art Contemporani l'estiu del 2017. La seva proposta va ser transformar una església en desús en un espai col·laboratiu de gestió de malestars i emocions que creés protecció i diàleg a través del cant. Per tal de desenvolupar el projecte va convidar els ciutadans i ciutadanes de Girona a participar activament en el procés creatiu.

Horari: 

De dilluns a divendres: de 16 a 19h
Dissabtes: d'11 a 14h i de 16 a 19h
Diumenges: d'11 a 14h

Organitza: 

Un projecte coproduït per Arts Santa Mònica i Bòlit en el marc de 'Polititzacions del malestar' coordinat per Nora Ancarola, Laia Manonelles i Daniel Gasol.

  • imatge de control 1per1