AGENDA
Llibres
2018
Dijous 14 de juny, 19:30h
  • Girona
Context Llibreria Cafè

Presentació del llibre 'Chupitos'

Nascut el 1981 a l'Uruguai, en aquest llibre Danilo Facelli recull els micropoemes que ha anat recitant i venent pels carrers des de 2012 fins al dia d’avui, més un munt de xarrups poètics inèdits fins ara. 

Assegura que hi ha un tipus de poesia per a cadascú, que només cal que cada persona trobi la via per rebre-la. Ell ha descobert que els poemes d'un sol vers, allò que hom anomena haikus, i que ell distribueix amb el nom de xopets, li permeten arribar a més públic.

Entre els referents que l'han marcat com a poeta esmenta Ángel González, Jaime Gil de Biedma i Josep Maria Fonollosa. En català, li agrada Joan Margarit. Però també s'inspira en les lletres de Silvio Rodríguez o Joaquín Sabina, "no tant pel que diuen sinó per com ho diuen". Facelli subratlla que la poesia, s'acompanyi o no d'instruments musicals, sempre és música perquè té el seu propi ritme i cerca l'harmonia.

Preu: 

Gratuït

Més informació: 

Et pot interessar

Poetes que sonen, recital de poesia
Dissabte 29 de setembre, 21h
Reus
Archikidz Girona
Diumenge 30 de setembre, 10h
Girona
Fires de Sant Narcís
Del 26 d'octubre al 4 de novembre
Girona
Club de lectura feminista, La Tribu,
Penúltim divendres de cada mes
Girona
Teo Asensio
Del 15 de setembre al 13 d'octubre
Girona
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 3 d'octubre, 22:30h
Lleida
Fira Origens, agroalimentària,
Dies 6 i 7 d'octubre
Olot