AGENDA
Llibres
2018
Dijous 14 de juny, 19:30h
  • Girona
Context Llibreria Cafè

Presentació del llibre 'Chupitos'

Nascut el 1981 a l'Uruguai, en aquest llibre Danilo Facelli recull els micropoemes que ha anat recitant i venent pels carrers des de 2012 fins al dia d’avui, més un munt de xarrups poètics inèdits fins ara. 

Assegura que hi ha un tipus de poesia per a cadascú, que només cal que cada persona trobi la via per rebre-la. Ell ha descobert que els poemes d'un sol vers, allò que hom anomena haikus, i que ell distribueix amb el nom de xopets, li permeten arribar a més públic.

Entre els referents que l'han marcat com a poeta esmenta Ángel González, Jaime Gil de Biedma i Josep Maria Fonollosa. En català, li agrada Joan Margarit. Però també s'inspira en les lletres de Silvio Rodríguez o Joaquín Sabina, "no tant pel que diuen sinó per com ho diuen". Facelli subratlla que la poesia, s'acompanyi o no d'instruments musicals, sempre és música perquè té el seu propi ritme i cerca l'harmonia.

Preu: 

Gratuït

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 27 de juny, 22:30h
Lleida
Dissabte 30 de juny, 20h
Girona
Montserrat Abelló
Dissabte 7 de juliol, 21h
Torroella de Montgrí
Tempo sota les estrelles, 2018,
Del 19 de juliol al 12 d'agost
Girona
Transitant, Ceràmica
Del 9 de juny al 22 de juliol
Quart
Nparanpare, exposició
Del 28 de juny al 20 de juliol
Girona
Gerard Mas,
De l' 11 de juny al 20 de juliol
Girona