Llibres
,
2018
Dissabte 2 de juny, 19:30h
Local Social de La Caixa
Llagostera

Presentació del llibre 'Jo soc aquell que va matar Franco'

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

Al Gironès Llegim, 2024

Foto: 

Cedida
Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Cassà de la Selva, Celrà, Flaçà, Fornells de la Selva, Llagostera, Madremanya, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter, Vilablareix, Campllong, Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls

Al Gironès Llegim!

Del 2 de febrer al 12 d'abril

Presentació del llibre Jo soc aquell que va matar Franco, de  Joan-Lluís Lluís (Premi Sant Jordi), a càrrec del periodista llagosterenc Joan Ventura i l’autor del llibre.
 

Sinopsi: 

El personatge que afirma haver matat Franco, Agustí Vilamat, neix el 1916 en una casa modesta de Solsona. Tot i ser un nen prudent, contemplatiu, perd un ull en un accident absurd. Aviat, gràcies a les revistes infantils que guarda un notari amic de la família, descobreix el gust per la lectura i pels secrets de la llengua, que no l'abandonarà mai. I així, uns anys més tard, baixa a Barcelona a fer de corrector lingüístic, poc abans que esclati la guerra. Una guerra que no s'acaba el 1939, perquè Franco, cedint a les pressions de Hitler, declara la guerra als Aliats i travessa els Pirineus. I la primera acció bèl·lica de l'exèrcit franquista a França és de bombardejar el camp d'Argelers, on ha anat a parar l'Agustí. Què farà aleshores el jove enamorat dels diccionaris?

Preu: 

Gratuït

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1