Jump to navigation
Diumenge 19 de maig, 11h
Diumenge 19 de maig, 12h
Del 17 al 19 de maig
Del 8 al 22 de maig
Dissabte 25 de maig, 11h
Dissabte 25 de maig
Diumenge 26 de maig, 11h
Diumenge 26 de maig, 12h
Taula rodona 'El paper dela dona a la gastronomia', amb Carme Ruscalleda (xef del restaurant Sant Pau amb tres estrelles Michelin), Audrey Doré (millor sommelier de Catalunya 2017), Tana Collados (periodista de TV3 especialitzada en cuina i alimentació), Natali Canas (arquitecta, sòcia fundadora i directora creativa de 'El equipo creativo') i Diane Dodd (presidenta i cofundadora de International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism).
Gratuït amb places limitades Inscripcions a: coord.catedra.calonge@udg.edu
Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge i Sant Antoni
Web Centre Cultural La Mercè