Espectacles
,
2018
Dies 7 i 8 d'abril
Sala La Planeta
Girona

Teatre 'Aüc. El so de les esquerdes'

'Aüc. El so de les esquerdes' és una proposta de Les Impuxibles (Clara Peya i Ariadna Peya) i Carla Rovira que compta amb cinc intèrprets al damunt de l'escenari i que parla sobre les violències sexuals, que invisibilitzem per desconeixement, convivència o horror i que són diverses i molt més extenses del que volem imaginar.

L'espectacle, que parteix de testimonis reals, no parla només de violacions o assalts sexuals; aborda també les violències menys evidents però omnipresents. Música, dansa i text es barregen en una proposta on el moviment té un paper destacat i ajuda a tractar un assumpte especialment dur. La música en viu de Clara Peya dibuixa uns mapes emocionals necessaris i compartits.

Les Impuxibles conviden a habitar i ocupar aquest Aüc perquè no hi ha res més revolucionar-hi que apoderar-se'n.

Horari: 

Dissabte 7 d'abril: 21:00h
Diumenge 8 d'abril: 18:00h

Sinopsi: 

Què passa quan asseiem a una taula una psicòloga, una supervivent de violència sexual, una sociòloga, una ballarina, una música, una productora i una performer, totes elles feministes? Aquest és el punt de partida d’AÜC, un espectacle creat per Les Impuxibles i Carla Rovira que vol posar al centre de l’acció dramàtica la violència sexual.

AÜC té una voluntat clara política d’afrontar-nos a allò invisible, fer audible allò que no es vol sentir, enmirallar-nos en el feixuc mirall de la violència sexual que tenim tan proper malgrat aventurem/desitgem tan llunyà per sortir-ne enfortides, qüestionades, amb ganes de parlar.

Preu: 

14€ (comprar entrada

Fitxa tècnica: 

Intèrprets: Júlia Barceló, Maria Salarich, Olga Lladó, Ariadna Peya.
Piano: Clara Peya.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1