AGENDA
Arts
2018
De l'1 al 24 de juny
  • Girona
Diversos espais

Temps d'Art

Temps d'Art és un projecte que sorgeix d'agrupar esdeveniments com el Festival Inund'Art, la mostra de La Volta, el premi de grafit 'Lluïment', el Premi de Pintura Pinzell Cuixart, Urban Sjetchers, Art i Gavarres - Girona i el Festival Internacional Land Art. A l'estil de Temps de Flors, el públic es troba pel carrer diferents propostes de fins a 140 artistes d'art contemporani. 

Els principals objectius que es marca el projecte són reforçar i potenciar la creació artística, apropar l’art a la ciutadania per descobrir espais de la ciutat amb una mirada nova, crear un esdeveniment de qualitat a escala nacional, establir un diàleg entre espai públic, art i ciutadania, afavorir la dinàmica cultural de la ciutat vinculada a la creació visual, promocionar el municipi mitjançant un esdeveniment que vincula art i ciutat, i racionalitzar i optimitzar les iniciatives culturals al servei de la ciutadania.

Programa: 

Consulta la programació (aquí enllaç PDF)

Organitza: 

Ajuntament de Girona

Col·labora: 

Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya, Fundació Valvi, Museu d’Art, Caixaforum Girona, Festival Inund’Art, La Volta, Urbansketchers Girona i Fundació Cuixart.

Més informació: 

Et pot interessar

7 Onades, Vanesa Zaro
Del 4 al 17 de març
Girona
Divendres 21 de desembre, 21h
Banyoles
Tapa't Girona
Del 15 al 25 de novembre
Girona
Instal·lació, teatre documental, ‘Macho Man’, Àlex Rigola, Temporada Alta, Teatre Municipal, Girona, 2018, violència masclista
Del 16 al 25 de novembre
Girona
Alícia, Cia Proversus,
Diumenge 2 de desembre, 12h
Lloret de Mar
Casapellllum
Del 27 d'octubre al 14 de gener
Girona
Diumenge 25 de novembre, 17:30h
Blanes