AGENDA
Arts
2018
De l'1 al 24 de juny
  • Girona
Diversos espais

Temps d'Art

Temps d'Art és un projecte que sorgeix d'agrupar esdeveniments com el Festival Inund'Art, la mostra de La Volta, el premi de grafit 'Lluïment', el Premi de Pintura Pinzell Cuixart, Urban Sjetchers, Art i Gavarres - Girona i el Festival Internacional Land Art. A l'estil de Temps de Flors, el públic es troba pel carrer diferents propostes de fins a 140 artistes d'art contemporani. 

Els principals objectius que es marca el projecte són reforçar i potenciar la creació artística, apropar l’art a la ciutadania per descobrir espais de la ciutat amb una mirada nova, crear un esdeveniment de qualitat a escala nacional, establir un diàleg entre espai públic, art i ciutadania, afavorir la dinàmica cultural de la ciutat vinculada a la creació visual, promocionar el municipi mitjançant un esdeveniment que vincula art i ciutat, i racionalitzar i optimitzar les iniciatives culturals al servei de la ciutadania.

Programa: 

Consulta la programació (aquí enllaç PDF)

Organitza: 

Ajuntament de Girona

Col·labora: 

Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya, Fundació Valvi, Museu d’Art, Caixaforum Girona, Festival Inund’Art, La Volta, Urbansketchers Girona i Fundació Cuixart.

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 27 de juny, 22:30h
Lleida
Dissabte 30 de juny, 20h
Girona
Tempo sota les estrelles, 2018,
Del 19 de juliol al 12 d'agost
Girona
Ese niño era yo, Juanjo Sáez,
Del 8 de juny al 31 de juliol
Salt
Transitant, Ceràmica
Del 9 de juny al 22 de juliol
Quart
Nparanpare, exposició
Del 28 de juny al 20 de juliol
Girona
Gerard Mas,
De l' 11 de juny al 20 de juliol
Girona