AGENDA
Arts
2018
De l'1 al 24 de juny
  • Girona
Diversos espais

Temps d'Art

Temps d'Art és un projecte que sorgeix d'agrupar esdeveniments com el Festival Inund'Art, la mostra de La Volta, el premi de grafit 'Lluïment', el Premi de Pintura Pinzell Cuixart, Urban Sjetchers, Art i Gavarres - Girona i el Festival Internacional Land Art. A l'estil de Temps de Flors, el públic es troba pel carrer diferents propostes de fins a 140 artistes d'art contemporani. 

Els principals objectius que es marca el projecte són reforçar i potenciar la creació artística, apropar l’art a la ciutadania per descobrir espais de la ciutat amb una mirada nova, crear un esdeveniment de qualitat a escala nacional, establir un diàleg entre espai públic, art i ciutadania, afavorir la dinàmica cultural de la ciutat vinculada a la creació visual, promocionar el municipi mitjançant un esdeveniment que vincula art i ciutat, i racionalitzar i optimitzar les iniciatives culturals al servei de la ciutadania.

Programa: 

Consulta la programació (aquí enllaç PDF)

Organitza: 

Ajuntament de Girona

Col·labora: 

Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya, Fundació Valvi, Museu d’Art, Caixaforum Girona, Festival Inund’Art, La Volta, Urbansketchers Girona i Fundació Cuixart.

Més informació: 

Et pot interessar

Magalí Datzira & Andreu Zaragoza
Dijous 20 de setembre, 20:30h
Girona
Bhakti Das
Dissabte 22 de setembre, 22h
Girona
Fires de Sant Narcís
Del 26 d'octubre al 4 de novembre
Girona
Milestone Project
De l'1 al 22 de setembre
Girona
Teo Asensio
Del 15 de setembre al 13 d'octubre
Girona
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 19 de setembre, 22:30h
Lleida
Fira Origens, agroalimentària,
Dies 6 i 7 d'octubre
Olot
Artesania i sostenibilitat, exposició
Dimecres 26 de setembre, 18h
Girona