Jump to navigation
Dissabte 11 de maig, 11:30h
Dissabte 11 de maig, 17h
Del 3 a l'11 de maig
Diumenge 12 de maig, 12h
Diumenge 12 de maig, 11h
Diumenge 19 de maig, 11h
Diumenge 19 de maig, 12h
Del 17 al 19 de maig
Jordi Cruz, cuiner català, conegut per les seves estrelles Michelin en els restaurants ABaC i Angle de Barcelona i per formar part del jurat del programa de televisió 'Masterchef', comparteix opinió amb Cristina Jolonch, periodista catalana de La Vanguardia atrapada pel món de la gastonomia i impulsora del projecte 'Cocina Conciencia' juntament amb la fundació 'Raíces', que promou la incorporació laboral i social de joves i adults en situació de vulnerabilitat en els sector de la gastronomia i la restauració.
De 10:30 a 12h
Entrada lliure amb places limitades
coord.catedra.calonge@udg.edu
Facultat de Turisme de la Universitat de Girona