Família
,
2019
Dissabte 5 de gener
Diversos espais
Girona

Cavalcada de Reis a Girona

Tornen a Girona Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, on faran una cavalcada pels carrers de la ciutat que sortirà des dels Jardins de la Muralla i acabaran a la plaça del Vi fent el tradicional pregó.

Recorregut:

Precavalcada A
- Hora d'inici: A partir de les 16h 
- Recorregut: Centre Cultural La Mercè, c. de l'Auriga, c. Nou del Teatre, pl. del Vi, c. dels Ciutadans, pl. de l'Oli, c. de la cort Reial, c. de l'Argenteria, pont de Sant Agustí, pl. de la Independència, c. de Santa Clara, pont de Pedra (punt de trobada de les precavalcades al principi de la rambla) 

Precavalcada B 
- Hora d'inici: A partir de les 16h 
- Recorregut: Centre Cultural La Mercè, c. de l'Auriga, c. Nou del Teatre, pl. del Vi, c. dels Ciutadans, pl. de l'Oli, c. de la cort Reial, c. de l'Argenteria, Rambla de la Llibertat, pont de Pedra (punt de trobada de les precavalcades al principi de la rambla) 

Cavalcada de Reis
- Hora d'inici: 18h 
- Recorregut: Jardins de la Muralla, passeig Fora Muralla, pujada de les Pedreres, c. del Carme, passera de l'Alferes Huarte, passeig del General Mendoza, c. d'Ultònia, c. del Migdia, c. de l'Emili Grahit, c. de Balmes, c. de Joan Maragall, pl. de Pompeu Fabra, Gran Via de Jaume I, avinguda de Sant Francesc, lateral nord de la pl. de Catalunya, pujada del pont de Pedra i pl. del Vi. 

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Ajuntament de Girona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1