Jump to navigation
10a edició de la jornada gastronòmica dels Fideus a la Cassola, mil i una maneres de fer-los a Tossa, on 13 restaurants participaran oferint algunes d’aquestes receptes amb un menú complet de tres plats.
Era costum que cada mestressa seguís les receptes de la seva pròpia tradició familiar i que, segons l’època de l’any la preparés amb uns ingredients o uns altres, a vegades amb productes del mar, d’altres amb productes de la terra o, fins i tot, barrejant productes de les dues procedències.
Els establiments que participen en aquesta edició són: Bahia, Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, El Petit de Can Carlus, L’Ajustada, Marina, Mestre d’Aixa, Sa Barca, Sa Muralla, Victòria i Víctor.
Web Ajuntament de Tossa de Mar
Del 15 de gener al 14 de febrer
Del 14 de de gener al 12 de febrer
Dies 6 i 7 de febrer
Dissabte 6 de febrer, 20h
Diumenge 31 de gener, 17h
Del 20 de novembre al 31 de gener de 2021
Diumenge 31 de gener
Del 3 al 28 de febrer