AGENDA
Activa't
Tast de ratafia amb maridatge de productes de la terra
2019
Diumenge 17 de febrer, 11h
  • Riudarenes
Can Moragues

Tast de ratafia amb maridatge de productes de la terra

Tast de ratafia amb maridatge de productes de la terra a càrrec de la cooperativa La Sobirana, que us acompanyaran a descobrir el gustos tradicionals de la comarca de la Selva a través de la ratafia i altres productes de la zona.

El tast inclourà quatre ratafies diferents amb un maridatge cada una amb productes típics de la zona com les galetes de Sta. Coloma de Farners, les avellanes de Brunyola o les melmelades de Can Moragues, entre d’altres.

Si voleu venir amb infants  aquests poden fer l’activitat canviant el tast de ratafia per una infusió d’herbes de ratafia o qualsevol altre beguda (suc de fruita natural, llet de vaca, llet vegetal…).

*Durada: 2 hores

Preu: 

15€ adult | 8€ infant

Inscripcions: 

Reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Fundació Emys

Més informació: 

Et pot interessar

trivial
Dissabte 23 de febrer, 19h
Belianes
La cuina
Dies 9 i 10 de març, 20h
Cervera
Exposició ‘Susceptible’ de Mercedes Mangrané
Del 19 de gener al 16 de març
Celrà
BR2 - Brodas Bros
Diumenge 17 de febrer, 12h
Bescanó
María José Llergo i Marc López, espectacle de flamenc
Divendres 1 de març, 21h
Porqueres
Festival MOT 2019
De 28 de març al 6 d’abril
Girona, Olot
Exposició 'Treballem per l’art: La Impremta Masó de Girona (1889-1992)',
Del 26 de gener al 29 de setembre
Girona
Exposició itinerant ‘Àlbums il·lustrats’, Il·lustració d'Anthony Browne, 'El túnel'
Del 29 de gener al 21 de febrer
Cassà de la Selva