Espectacles
,
2019

Teatre 'La Plaça del Diamant'

Representació teatral de 'La plaça del Diamant', obra basada en la novel·la 'La plaça del Diamant' de l'escriptora Mercè Rodoreda, una peça cabdal de la literatura catalana, a càrrec de la companyia Mea Culpa.

Horari: 

Divendres 22 de febrer: 20:30h
Dissabte 23 de febrer: 20:30h

Sinopsi: 

Barri de Gràcia als inicis dels anys trenta, festa d’envelat, orquestra amb pasdoble i sorteig de cafeteres. Són els anys previs a la República i a la guerra civil espanyola.

La companyia Mea Culpa alterna el passat i el present de la protagonista de 'La plaça del Diamant': la Colometa jove i innocent, que s’enamora del Quimet, es casa, té fills, pateix, somnia amb coloms i els destrueix… i la Sra. Natàlia que explica la seva nova vida amb l’Antoni, l’adroguer, amb qui troba la calma i restableix la seva identitat.

Aquesta obra teatral s’inicia amb el final de la novel·la de Mercè Rodoreda, quan la Natàlia descobreix un diamant al seu cor, una raó de viure després de la desesperació del suïcidi, una alenada d’aire fresc per a ella, que ja no és ella mateixa. Torna enrere en el temps per rememorar els seus tres amors i els fets de la seva vida des de la mirada serena que per fi l’acompanya.

Preu: 

12€ | Compra entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1