Família
,
2020
Dissabte 5 de gener
Diversos espais
Girona

Cavalcada de Reis a Girona

Tornen a Girona Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, on faran una cavalcada pels carrers de la ciutat fins a la plaça del Vi fent el tradicional pregó.

Horaris i Recorregut:
De 16 a 18h | Jardins de les Pedreres: Campament dels tres Reis

Precavalcada A:
16:30h | Sortida del Centre Cultural La Mercè cap al carrer de l’Auriga, carrer Nou del Teatre, plaça del Vi, carrer dels Ciutadans, plaça de l’Oli, carrer de la Cort Reial, carrer de l’Argenteria, pont de Sant Agustí, plaça de la Independència, carrer de Santa Clara i pont de Pedra (punt de trobada de les precavalcades al principi de la Rambla). 

Precavalcada B:
16:30h | Sortida del Centre Cultural La Mercè cap al carrer de l’Auriga, carrer Nou del Teatre, plaça del Vi, carrer dels Ciutadans, plaça de l’Oli, carrer de la Cort Reial, carrer de l’Argenteria, rambla de la Llibertat i pont de Pedra (punt de trobada de les precavalcades al principi de la Rambla).

Cavalcada de Reis: 
18:00h | Sortida des del campament: Passeig de Fora Muralla, pujada de les Pedreres, carrer del Carme, passera de l’Alferes Huarte, passeig del General Mendoza. (Tram a peu)
18:30h | Sortida de la cavalcada: Passeig del General Mendoza, carrer d’Ultònia, carrer del Migdia, carrer d’Emili Grahit, carrer de Balmes, carrer de Joan Maragall, plaça de Pompeu Fabra, Gran Via de Jaume I, avinguda de Sant Francesc, lateral nord de la plaça de Catalunya, pujada del pont de Pedra i plaça del Vi.
20:30h | Pregó dels Reis d’Orient a la plaça del Vi (Interpretat en llengua de signes per l’Associació Gironina de Sords) (Hi haurà un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda).

Organitza: 

Ajuntament de Girona

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar