Espectacles
,
2020
Dimarts 25 d’agost, 21h
Escales de la Catedral
Girona

Espectacle 'Theresienstadt'

Espectacle inaugural de la 20a edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG), 'Theresienstadt', on hi participen representants de diferents companyies de les comarques gironines sota la direcció de Cràdula Teatre i Cor Preludi.

> Companyies participats: Cràdula Teatre (Cassà de la Selva), Cor Preludi (Girona), El Finestral Teatre (Castell – Platja d’Aro), El Safareig Teatre (Salt), Grup de Teatre Cassanenc (Cassà de la Selva), Grup de Teatre Can Sagrera (Vilobí d’Onyar), La Faràndula (Llagostera), La Totxana (Vilafant), Primera Fila (Girona), Sol Solet (Campdevànol), Teatral Muekka (Lloret de Mar), Tequatre (Figueres) i Tocat’S (Llagostera).

Sinopsi: 

Cent jueus amb les seves famílies —homes, dones i nens— pugen al tren per ser portats al camp de concentració de Theresienstadt, a Txèquia, i durant el trasllat canten que són un poble de pau i que no els faran cap mal.

Són desinfectats, vestits amb l’uniforme de ratlles i obligats a netejar incansablement. El menjar és escàs i la feina insuportable. La inquietud (o la il·lusió) per viure els fa descobrir un tresor, l’opereta Brundibár. 

Preu: 

Gratuït. Aforament limitat, cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Diputació de Girona

Col·labora: 

Casa de Cultura de Girona, Ajuntament de Sant Gregori, BTM i Capítol de la Catedral de Girona.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1