Arts
,
2020

Exposició 'El món serà Tlön'

Exposició col·lectiva 'El món serà Tlön', una mostra que aplega l’obra de 8 artistes de diferents generacions i procedències que, tot i treballar amb diferents registres (dibuix, vídeo, instal·lació, fotografia o performance), comparteixen complicitats i interessos comuns: la barreja de realitat i ficció, la construcció de mons suprems i l'especulació sobre la interpretació del nostre entorn proper.

El títol de l’exposició prové d’un conte de l’escriptor argentí Jorge Luís Borges, Tlön, Uqbar, Orbis Tertius, en el que es descriu i s’especula sobre un planeta desconegut que té les seves pròpies lleis, llengües, arquitectures o mitologies. L’exposició agafa com a punt de partida aquest història per explorar els límits de la ficció i les relacions emocionals que s’estableixen entre entitats humanes i no humanes i els seus entorns, tractats des d’àmbits diversos com l’alquímia, la literatura, la psicologia o les realitats paral·leles.

Artistes participants: Serafín Álvarez, Lúa Coderch, Ana Garcia-Pineda, Alicia Kopf, Rosell Meseguer, Claudia Pagès, Aleix Plademunt i Ricardo Trigo

Inauguració: 

Divendres 21 de febrer, 19h

Comissariada per: 

Jordi Antas

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar