Arts
,
2020

Exposició 'Poètiques de l'emoció'

Exposició 'Poètiques de l'emoció', una mostra que recorre algunes maneres de representar les emocions a partir d'obres d'èpoques i contextos diversos, incidint en peces contemporànies i en les similituds entre diferents gèneres i períodes.

Horari: 

De dilluns a divendres: de 10 a 14h i de 17 a 20h
Dissabtes: d'11 a 14h i de 17 a 20h
Diumenges i festius: d'11 a 14h

Comissariada per: 

Érika Goyarrola

Sinopsi: 

Les emocions són una part fonamental de la nostra experiència i determinen en gran manera les decisions que prenem de manera individual o col·lectiva. El cos és el lloc on es (re)presenten, ja que, a diferència dels sentiments, les emocions pertanyen a un nivell prelingüístic i es manifesten en accions o moviments visibles que es produeixen a la cara, en la veu o a través de conductes i gestos específics, provocades com a resposta a diferents estímuls.

La representació d'aquestes manifestacions del cos ha estat motiu recurrent al llarg de la història de l'art: les emocions bàsiques comunes a l'experiència humana —por, pena, ràbia o alegria, entre d'altres— es transformen en emocions estètiques i representades per mitjà de gestos, signes i formes que sobreviuen al llarg del temps.

Preu: 

 

Entrada lliure.
Aforament limitat, cal fer reserva prèvia aquí (enllaç).
És obligatori l'ús de mascareta i del gel hidroalcohòlic, així com mantenir la distància de seguretat.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1