Música
,
2021
Dissabte 4 de desembre, 20h
Auditori de l’Ateneu
Banyoles

Concert de Girona Jazz Project

Concert de Girona Jazz Project, formació gironina dedicada a crear projectes de qualitat amb figures de primer ordre dins l’àmbit del jazz i les músiques improvisades, on faran un homenatge al trompetista i director de big band Thad Jones, amb motiu del 40è aniversari del seu per Banyoles i celebrar un dels moments seminals del jazz gironí contemporani.

Sinopsi: 

La primavera de 1981, les tranquil·les aigües de l’estany de Banyoles es van remoure a ritme de swing. A l’hotel L’Ast, ben a prop de la riba, es va dur a terme un seminari internacional de jazz, organitzat pel Taller de Músics de Barcelona i el trompetista argentí Américo Belloto, que va reunir durant dues setmanes trenta alumnes per aprendre a tocar amb destacats músics de la National Jazz Ensamble de New York, encapçalats pel trompetista i director de big band Thad Jones.

El colofó a quinze dies de formació tan intensos com memorables va ser un concert a la plaça Major, en què es va estrenar una peça inèdita de Jones, i que va culminar amb una jam session.

Preu: 

12€ | Comprar entrada aqui (enllaç)

Organitza: 

Joventuts Musicals de Banyoles