Música
,
2021
Divendres 6 d'agost, 19:30h
Can Moragues
Riudarenes

Concert de River Omelet

En el marc del festival Eixida, el primer cicle de concerts benèfics per la natura, concert de River Omelet, trio de música folk del barri de Gràcia (Barcelona) d’arrels en la música popular irlandesa però amb pinzellades indie pop. Les seves cançons sovint són tractades des d’un punt de vista lleugerament fantàstic, on l’oient pot desconnectar de la realitat mentre continua empatitzant. Les lletres combinen trets urbans amb elements de la natura, on la ciutat representa el món real i la natura és la part més fantàstica.

Amb River Omelet, la Gina, l’Eli i el Lluís decideixen deixar enrere les enèrgiques i festives versions del seu projecte ‘alter ego’ Shamrock Vagabonds, amb el qual han estat girant els últims 3 anys per tot Catalunya, per a posar tota la seva energia en aquest projecte molt més personal, on treuen tot el que tenen dins i ens ho expliquen amb el seu particular caràcter, però amb nous sons i les seves ja característiques harmonies a 3 veus.

*El concert tindrà una durada aproximada d'1 hora i 30min i en acabat, des del Rebost de Can Moragues, s'ofereix sopar per aquelles persones que ho desitgin, sempre amb reserva prèvia.

Preu: 

 

8€ | Compra l'entrada aquí (enllaç)
*(menors de 8 anys gratuït)
Cal fer eserva prèvia pel sopar del Rebost de Can Moragues aquí (enllaç)

Organitza: 

Fundació Emys

Més informació: 

Facebook River Omelet
Web Fundació Emys
Facebook Fundació Emys

  • imatge de control 1per1