Activa't
,
2021

Conversa 'L’art de menjar bé'

En el marc de l'exposició 'Food. La utopia de la proximitat', conversa 'L’art de menjar bé' amb Jaume Fàbrega i Eudald Camps, que analitzaran el moment culinari i artístic del país durant el període en què Carol Goodden (cofundadora del restaurant FOOD juntament amb Gordon Matta-Clark) va descobrir la cuina de proximitat de l'Empordà, un fet que la va inspirar profundament.

A més, i partint del controvertit episodi que va acompanyar a la 12a edició de la Documenta de Kassel (2007), consistent en la participació de Ferran Adrià com a artista-cuiner convidat, Camps i Fàbrega repassaran la relació històrica que ha mantingut la cuina amb l’art per, finalment, analitzar alguns exemples molt propers i de cronologia més recent.

> També es podrà seguir en streaming aquí (enllaç)

Preu: 

Accès gratuït

Inscripcions: 

Per assistir-hi presencialment, cal fer inscripció prèvia al correu info@bolit.cat o trucant al 972 427 627.

Organitza: 

Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona

Més informació: 

Web Bòlit
Facebook Bòlit