Jump to navigation
Diumenge 5 de maig, 11h
Del 3 al 5 de maig
Dissabte 11 de maig, 11:30h
Dissabte 11 de maig, 17h
Del 3 a l'11 de maig
Diumenge 12 de maig, 12h
Diumenge 12 de maig, 11h
Diumenge 19 de maig, 11h
En el marc de l'exposició 'Food. La utopia de la proximitat', conversa 'L’art de menjar bé' amb Jaume Fàbrega i Eudald Camps, que analitzaran el moment culinari i artístic del país durant el període en què Carol Goodden (cofundadora del restaurant FOOD juntament amb Gordon Matta-Clark) va descobrir la cuina de proximitat de l'Empordà, un fet que la va inspirar profundament.
A més, i partint del controvertit episodi que va acompanyar a la 12a edició de la Documenta de Kassel (2007), consistent en la participació de Ferran Adrià com a artista-cuiner convidat, Camps i Fàbrega repassaran la relació històrica que ha mantingut la cuina amb l’art per, finalment, analitzar alguns exemples molt propers i de cronologia més recent.
> També es podrà seguir en streaming aquí (enllaç)
Accès gratuït
Per assistir-hi presencialment, cal fer inscripció prèvia al correu info@bolit.cat o trucant al 972 427 627.
Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona
Web Bòlit Facebook Bòlit