Espectacles
,
2021
Dissabte 11 de desembre, 20h
Pavelló de les Piscines
Celrà

Espectacle 'Aperitivo'

En el marc de la 6a edició del DesembrEnDansa, 'Aperitivo' de la companyia Los Informalls, un espectacle que és una petita presentació de l'univers de Luis García i Pere Joseph. Dos tipus seriosos, ordenats i molt disciplinats que s'uneixen per a presentar la seva manera d'entendre el món, l'art i la seva actitud davant la vida. Una vida plena de contradiccions, ironia i humor.

Una proposta atrevida que es duu a terme a través del joc, el moviment, la veu, el poder del riure i el ridícul on l'error juga un paper fonamental com eina que trenca amb el que s'estableix i obre una bretxa on sorgeix la vida i l'art. 

La pregunta que es plantegen és: Com podem ser sense actuar i actuar sent? Quins són els canals pels quals podem alliberar-nos del judici i ser nosaltres mateixos? On radica l'important de la nostra existència?

Aperitivo' és una adaptació de la seva peça llarga i plat principal 'Entranyes amb patates' on el repte consisteix a retirar les capes de pell, una a una, fins a arribar a les entranyes de ser lloc en el qual els límits de la nostra identitat es desdobleguen.

Preu: 

Gratuït.

Organitza: 

Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Celrà

Col·labora: 

Escola Municipal de Dansa de Celrà i L'Animal a l'Esquena

Més informació: 

  • imatge de control 1per1