Arts
,
2021
Del 8 d’abril al 2 de maig
Centre Cultural La Mercè
Girona

Exposició '1991'

En el marc del festival 'Mirades', 7è Festival de fotografia del Baix Empordà, exposició '1991' de Jordi Play. La mostra és un reportatge que es mostra al al públic per primera vegada, del Centre de Formació Professional i Ocupacional Pont del Dragó per a joves amb discapacitats físiques importants, com ara paràlisi cerebral o espina bífida, que va començar a funcionar a Barcelona l'any 1990.

Des de l’inici es va apostar pel món digital (parlem del 1991…) com a eina per millorar els tres punts més urgents: la comunicació, la manipulació i la mobilitat. Utilitzaven ordinadors Macintosh dels EUA, els únics al mercat en aquell moment amb software educatiu i amb interfícies adaptades per accedir sense teclat.

El centre va esdevenir ràpidament una referència internacional, replicat a molts altres indrets, reconegut i guardonat per la CE. Aquesta formació digital va permetre a molts alumnes accedir a altres ensenyaments i a una cosa més important encara: passar de ser algú aïllat a estar comunicat amb el món.

Horari: 

De dilluns a divendres: de 9 a 14h i de 16 a 21h 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1