Arts
,
2021
Del 22 de maig al 26 de juny
Ferrocalent
Girona

Exposició 'Aigua' de Nahuel Forchini

Exposició de l'escultor Nahuel Forchini, una mostra que té l'objectiu donar visibilitat i fer una denúncia de conscienciació social sobre les víctimes d'ofegament a la mediterrània a conseqüència de la fugida de conflictes bèl·lics i econòmics.

Part del benefici de les vendes de les obres aniran destinada a un dels projectes creats per ProemAID, una associació sense ànim de lucre creada per al rescat en context d'emergència humanitària.

Horari: 

Dijous i divendres: de 17 a 20h
Dissabtes: de 10:30 a 13:30h i de 17 a 20h

Inauguració: 

Dissabte 22 de maig, 19h

Sinopsi: 

Forchini, en una cerca constant on hi participa el sentiment de por a la mort, com a essència més primària i més individualista, desenvolupa el seu treball amb un procés intuitiu, aplicant a l'escultura una idea, sensació o sentiment amb el material més adequat, respectant l'origen d'aquest element.

A grans trets, representa figures humanes, nues, com a éssers absents, solitaris, perduts i desconnectats del seu entorn. Explora maneres de transmetre i reflectir la fragilitat de l'home amb l'objectiu d'evidenciar les incerteses humanes, i la bellesa abstracta de la matèria, i fusionar aquests dos elements adaptats a l'escultura.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1