Arts
,
2021
Del 3 al 26 de setembre
Bòlit_PouRodó
Girona

Exposició 'Entre d'altres'

Exposició 'Entre d'altres', una mostra que recull les experiències i resultats desenvolupats pels i les artistes Job Ramos i Alba Sanmartí i els col·lectius Estampa i nyamnyam als instituts Castell d'Estela (Amer), Carles Rahola (Girona), Josep Brugulat (Banyoles) i Santiago Sobrequés (Girona) dins del programa educatiu Bòlit Mentor 2020/21.

El punt de partida del projecte proposava explorar conjuntament i d'una manera oberta les relacions que s'estableixen entre aquells cossos que participen de l'ecosistema educatiu i el conformen. Dins d'aquest context específic, s'hi troben uns cossos que es mouen, es desplacen i es relacionen amb altres cossos d'unes maneres concretes; unes formes de relació que venen condicionades i mediades per una arquitectura i uns elements específics que són, al mateix temps, físics i, cada cop més, digitals.

Els i les artistes participants plantegen, doncs, l'exploració d'aquest context específic i de les possibilitats d'activar una reflexió en relació amb ell, corresponsabilitzant l'alumnat en la construcció de cada una de les propostes.

Horari: 

Dimecres: de 10 a 14h
Dijous i divendres: de 10 a 14h i de 17 a 19h
Dissabtes: d'11 a 14h i de 17 a 19h
Diumenges i festius: d'11 a 14h

Inauguració: 

Divendres 3 de setembre, a les 19h

  • imatge de control 1per1