Arts
,
2021
Del 30 de septembre al 30 d'octubre
Espai 3r Esquerra de CoEspai
Girona

Exposició 'Sota els marges'

En el marc del Cicle Anual Metaphorai Foto, exposició 'Sota els marges' d'Alberto Polo, el fotògraf català de la cultura punk.

Es tracta d'una mostra on s'ofereix l'anàlisi de la imatge sense trair-la, perquè és en les ombres, en els marges, en els contrallums on es troba la possibilitat d'exhibir el desconcert necessari per gaudir de la imperfecció en la representació mentre s'aconsegueix transmetre experiències.

Una manera de fer fotografies que obre el camí per pensar sobre el posicionament de qui captura la imatge, la intencionalitat de cada projecte, sobre les ombres i el fora de camp, com a grans protagonistes de la comunicació i el llenguatge visual. 

Alberto Polo (Barcelona, 1974) és un fotògraf format a la Universitat Politècnica de Catalunya i a la Westminster University de Londres i l'any 2020 va ser finalista del premi Fundació Vila Casas.

Ha dedicat bona part de la seva carrera a documentar les seves dues passions de joventut: la cultura de la música punk i l'skateboarding. Ha publicat a mitjans com Enderrock, Mondo Sonoro i Rockdelux a més de comptar amb la publicació pròpia Love Life, un diari visual en constant creixement i del qual es va publicar fa pocs mesos, un segon lliurament en format llibre.

Inauguració: 

Dijous 30 de setembre, a les 19h

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1