Fires i festes
,
2021
Dimarts 16 de febrer
En streaming

Festa del Ranxo a Vidreres

Nova edició de la Festa del Ranxo, que enguany, marcada per la Covid-19, s'adapta a la situació que estem vivint i proposa una programació alternativa per tal de poder celebrar el Ranxo des de casa.

Per una banda es desenvoluparà 'Els ingredients i la solidaritat' basat en la tradicional recollida de menjar. S’emetran unes butlletes solidàries que es podran trobar a diferents establiments del poble. Ja que el Ranxo no es podrà servir, i mantenint l’essència solidària i de compromís amb els qui més ho necessiten, els diners recaptats amb les butlletes es destinaran a comprar menjar pel Banc dels Aliments de Vidreres.

D'altra banda, i per tal que ningú es quedi sense fer ranxo aquest any, es promou que tots els vidrerencs i vidrerenques elaborin la menja a casa. Darrere de les butlletes hi haurà els ingredients necessaris per fer aquest plat típic i es retransmetrà en directe, a partir de les 7 del matí (des d’un punt amagat del poble), l’elaboració d’una perola de Ranxo perquè tothom pugui seguir la recepta original.

> Accedeix a l'emissió de l'elaboració de Ranxo en directe aquí:
- Facebook Ajuntament de Vidreres
- Twitter Ajuntament de Vidreres
- YouTube Ajuntament de Vidreres

Organitza: 

Ajuntament de Vidreres

Més informació: 

  • imatge de control 1per1