Família
,
2021

Petit FITAG

En el marc del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, torna el Petit FITAG, que en aquesta ocasió oferirà dues obres: 'Hércules' de Noite Bohemia, una companyia de teatre juvenil que neix a l'IES Ramón Menéndez Pidal l'any 2008; i 'La Rateta' del grup de teatre Sol Solet, de Campdevànol.

Sinopsi: 

> 'Hèrcules':
Riuríem recordant les gestes dels nostres herois, dels nostres fundadors. Convertiríem la cultura en entreteniment, i la saviesa en rialles.Tots hauríem de conèixer les històries que ens precedeixen, les llegendes que expliquen el nostre món, conèixer-les en clau de comèdia és una manera més divertida, còmoda i accessible d'aprendre. La gent jove, els nens i les nenes, els adults, la gent gran, jubilades,mares, pares, avis, ties... accessible a totes les edats i classes socials, a tot el que vulgui sentir i escoltar històries enrevessades convertides en comèdies d'embolic.

> 'La Rateta':
Adaptació del conegut conte «La rateta que escombrava l'escaleta», representat anys enrere per la companyia amb molt d'èxit a les comarques gironines i que els fa molta il·lusió presentar per als nens i nenes del FITAG.

Programa: 

Dijous 26 d'agost:
11h | Teatre familiar 'Hércules' de Noite Bohemia

Dissabte 28 d'agost:
11h | Teatre familiar 'La Rateta' de Sol Solet

Organitza: 

Diputació de Girona