Activa't
,
2021
Dissabte 11 de desembre, 17:45h
Escola Municipal de Dansa
Celrà

Taller de Gaga People

En el marc de la 6a edició del DesembrEnDansa, taller de Gaga People a càrrec d'Ariadna Montfort, professora de Gaga, el llenguatge del moviment d'Ohad Naharin.

Sinopsi: 

"Gaga és una nova manera d'obtenir coneixement i consciència personal a través del teu cos. Gaga proporciona un marc per descobrir i enfortir el cos i afegir flexibilitat, resistència i agilitat alhora que alerta els sentits i la imaginació. Gaga augmenta la consciència de les debilitats físiques, desperta àrees adormides, exposa les fixacions físiques i ofereix maneres d'eliminar-les. El tribal millora el moviment instintiu i connecta amb el moviment conscient i inconscient, i permet una experiència de llibertat i plaer d'una manera senzilla, en un espai agradable, amb roba còmoda, acompanyada de música, de cadascú amb ell mateix  i amb els altres.

Ens fem més conscients de la nostra forma. Ens connectem amb la sensació de la infinitat de possibilitats. Explorem el moviment multidimensional; gaudim de la sensació d'alta fisicalitat en els nostres músculs, estem preparats per atrapar, som conscients del nostre poder explosiu i de vegades ho fem servir. Canviem els nostres hàbits de moviment trobant-ne de nous. Anem més enllà dels nostres límits que ens són familiars. Podem estar tranquils i alerta alhora." Ohad Naharin

Preu: 

 

15€ general | 12,75€ Alumnat de l'EMDC i del Galliner
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Celrà

Col·labora: 

Escola Municipal de Dansa de Celrà i L'Animal a l'Esquena

Més informació: 

  • imatge de control 1per1